Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Lobster Ruled

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Lobster Ruled är en anteckningsbok i A5-format med ett mjukt omslag i färgen ”Lobster”. Den har linjerade sidor och är känd för sin höga papperskvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623500418104464

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Lobster Ruled är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och modern design. Den här modellen har ett mjukt omslag i en distinkt hummerröd färg som ger en livlig och iögonfallande look.

Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den till en idealisk följeslagare för både professionellt bruk och personliga anteckningar. Den är lätt att bära med sig och passar perfekt i en handväska eller ryggsäck.

Sidor: Anteckningsboken innehåller 121 numrerade sidor av högkvalitativt, syrafritt papper. Papprets vikt är 80 g/m², vilket säkerställer att bläck inte blöder igenom och gör det möjligt att använda olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och reservoarpennor.

Linjering: Sidorna är linjerade, vilket hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad. Linjerna är diskreta och inte distraherande, vilket gör dem till en perfekt bakgrund för både skrivning och skissning.

Bindning: Anteckningsboken har en trådbunden bindning som gör att den kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Den mjuka pärmens flexibilitet gör att boken kan hanteras och vikas utan att ta skada.

Funktioner: Leuchtturm1917 har tänkt på detaljerna och inkluderat flera funktionella egenskaper:
– Ett elastiskt stängningsband håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används.
– En inbyggd bokmärkesremsa gör det enkelt att hitta senaste använda sidan.
– En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget ger utrymme för lösa papper och anteckningar.
– En uppsättning självhäftande etiketter medföljer för att märka och arkivera anteckningsboken.

Leuchtturm1917 är känt för sin kvalitet och uppmärksamhet på detaljer, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den är perfekt för studenter, yrkesverksamma, och alla som uppskattar att hålla sina tankar och idéer organiserade i en stilfull och praktisk bok.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Lobster Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *