Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Lobster Plain

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Lobster Plain är en anteckningsbok i A5-format med ett mjukt omslag i färgen ”Lobster”. Den har blanka sidor och är känd för sin höga papperskvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623501659114668

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Lobster Plain är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och minimalistisk design. Den här modellen har ett mjukt omslag i en distinkt hummerröd färg som ger en livlig och attraktiv look.

Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta. Måtten är vanligtvis 145 x 210 mm, vilket är standard för A5-format.

Sidor: Anteckningsboken innehåller 121 numrerade sidor av slät, högkvalitativt papper med en vikt på 80 g/m². Detta papper är känt för att vara bläckvänligt och motståndskraftigt mot genomblödning, vilket gör det lämpligt för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och reservoarpennor.

Bindning: Den har en trådbunden bindning som är känd för sin hållbarhet och förmåga att ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Omslag: Det mjuka omslaget är flexibelt men ändå robust och ger ett behagligt grepp. Det är tillverkat av ett högkvalitativt konstlädermaterial som är både slitstarkt och estetiskt tilltalande.

Funktioner: Leuchtturm1917 har flera funktioner som gör den användarvänlig, inklusive ett innehållsförteckningssida för att organisera anteckningar, självhäftande etiketter för märkning och arkivering, och två bokmärkesband för att snabbt hitta viktiga sidor.

Stängning: Anteckningsboken har en elastisk stängningsmekanism som håller den säkert stängd när den inte används och skyddar sidorna.

Ficka: På insidan av det bakre omslaget finns en expanderbar ficka för att förvara lösa papper och anteckningar.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Lobster Plain är en utmärkt produkt för skriventusiaster, studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar kvalitet och stil i sin skrivupplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Lobster Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *