Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Lilac Linjerad

Beställ nu!

kr180.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Lilac Linjerad är en anteckningsbok i A5-format med ett mjukt omslag i färgen lila. Den har linjerade sidor och är känd för sin höga papperskvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623500208463176 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Lilac Linjerad är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och modern design. Den här modellen har ett mjukt omslag i en distinkt lila nyans, vilket ger den en unik och attraktiv estetik.

Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta. Måtten är vanligtvis 145 x 210 mm, vilket är standard för A5-format.

Sidor är linjerade, vilket gör den idealisk för anteckningar, journaling, listor eller till och med lättare skrivprojekt. Pappret är av hög kvalitet, med en vikt som ofta ligger runt 80 g/m², vilket minimerar genomblödning och gör att den passar för en mängd olika pennor, inklusive bläckpennor.

Leuchtturm1917 är kända för sina genomtänkta detaljer, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den innehåller flera funktioner som:

– Numrerade sidor: Detta gör det enkelt att hänvisa till tidigare anteckningar och organisera innehållet.
– Innehållsförteckning: En tom innehållsförteckning i början av anteckningsboken låter användaren skapa en egen indexering.
– Två märkband: För att enkelt kunna hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt.
– Elastisk stängning: Ett elastiskt band håller anteckningsboken stängd och skyddad när den inte används.
– Expanderbar ficka: En ficka i bakre omslaget ger utrymme för lösa papper och dokument.
– Syra-fritt papper: För att säkerställa lång hållbarhet på dina anteckningar.
– Hållbar inbindning: Anteckningsboken är trådbunden, vilket gör att den ligger platt när den är öppen och tål frekvent användning.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Lilac Linjerad är en utmärkt följeslagare för studenter, yrkesverksamma, författare och alla som uppskattar att hålla sina tankar och idéer organiserade i en stilfull och funktionell anteckningsbok.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Lilac Linjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *