, ,

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Lilac Dotted

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Lilac Dotted är en anteckningsbok i A5-format med ett mjukt omslag i färgen syrenlila och prickade sidor. Den är känd för sin höga papperskvalitet och användarvänliga funktioner som numrerade sidor och innehållsförteckning.

Artikelnr: 10623501636912715 Kategorier: , ,

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Lilac Dotted är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant design. Den har ett mjukt omslag i en distinkt lila nyans, vilket ger den en unik och attraktiv estetik. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Sidor: Anteckningsboken innehåller 121 numrerade sidor av 80 grams papper, vilket ger en slät och hållbar yta för skrivning och teckning. Papprets kvalitet minskar risken för bläckgenomträngning och gör det lämpligt för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och fineliners.

Punktraster: Sidorna är prickade, vilket ger en subtil vägledning för skrivning och teckning utan att vara lika påträngande som traditionella linjer eller rutnät. Denna punktrastering är idealisk för bullet journaling, skissande, eller för dem som föredrar en mer flexibel sida för att organisera sina anteckningar.

Bindning: Boken har en trådbunden bindning som säkerställer att den ligger platt när den är öppen, vilket underlättar skrivning och läsning. Den mjuka pärmens flexibilitet gör den också bekväm att hantera och använda i olika miljöer.

Extra funktioner: Leuchtturm1917 har inkluderat flera användbara funktioner i denna anteckningsbok, såsom ett elastiskt stängningsband för att hålla boken säkert stängd när den inte används, en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument, två märkband för att hålla reda på viktiga sidor, samt en titel- och ryggetikett för enkel arkivering.

Kvalitet: Leuchtturm1917 är känt för sin höga kvalitet och uppmärksamhet på detaljer, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den är designad för att vara en pålitlig följeslagare för alla som värdesätter organisation och stil i sin personliga eller professionella anteckningsföring.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Lilac Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *