Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ink Ruled

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ink Ruled är en anteckningsbok med mjukt omslag och linjerade sidor. Den är i A5-storlek och har bläckvänligt papper.

Artikelnr: 10623501061204405

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ink Ruled är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och minimalistisk design. Den mjuka pärmens flexibilitet gör den lätt att bära med sig och bekväm att skriva i, även när utrymmet är begränsat.

Produktspecifikationer:

– Storlek: A5 (145 x 210 mm), vilket är en idealisk storlek för bärbarhet samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivyta.
– Omslag: Mjukt, flexibelt omslag med en slät yta och en diskret Leuchtturm1917-logotyp präglad på baksidan.
– Bindning: Trådbunden för att ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.
– Papperskvalitet: Syrafritt 80 g/m² papper som är bläckvänligt och motstår genomblödning, vilket gör det lämpligt för användning med bläckpennor och andra skrivinstrument.
– Sidlayout: Linjerade sidor med en linjering på 6 mm, vilket ger en tydlig struktur för anteckningar och text.
– Sidantal: 121 numrerade sidor, vilket ger gott om utrymme för långvarig användning.
– Funktioner: En innehållsförteckning i början av anteckningsboken för att organisera och snabbt hitta dina anteckningar, två märkband för att hålla reda på viktiga sidor, och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.
– Extra: Varje Leuchtturm1917 anteckningsbok inkluderar självhäftande etiketter för att märka och arkivera din anteckningsbok.
– Färger: Finns i en rad olika färger för att passa personlig smak och stil.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ink Ruled är en utmärkt följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar att hålla sina tankar och idéer organiserade i en stilfull och funktionell anteckningsbok.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ink Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *