Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ink Plain

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ink Plain är en anteckningsbok med mjukt omslag och blanka sidor. Den har A5-storlek och är designad för skrivning och teckning utan förtryckta linjer eller rutnät.

Artikelnr: 10623500086476179

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ink Plain är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med enkel och stilren design. Den här modellen har ett mjukt omslag i en djup blåsvart färg som företaget kallar ”Ink”. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Produkten har 121 sidor av slät, syrafritt papper med en vikt på 80 g/m², vilket gör det lämpligt för en mängd olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och fineliners, utan att bläcket blöder igenom. Sidorna är olinjerade, vilket ger användaren friheten att skriva, skissa eller doodla utan begränsningar.

Leuchtturm1917:s anteckningsböcker är kända för sina genomtänkta detaljer. Denna modell har flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen, inklusive:

– Numrerade sidor: Varje sida är diskret numrerad, vilket underlättar indexering och hänvisning.
– Innehållsförteckning: I början av anteckningsboken finns en innehållsförteckning som kan fyllas i för att organisera anteckningar och hitta information snabbt.
– Två märkband: För att enkelt kunna hålla reda på viktiga sidor finns det två inbyggda märkband i olika färger.
– Elastisk stängning: En elastisk bandstängning håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används.
– Expanderbar ficka: I bakre omslaget finns en expanderbar ficka för att förvara lösa papper och dokument.
– Bokmärkesetiketter: Medföljande klistermärken för ryggen och omslaget gör det möjligt att märka och arkivera anteckningsboken.

Leuchtturm1917:s hantverksskicklighet och kvalitetspapper gör denna anteckningsbok till ett utmärkt val för skriventusiaster, studenter, konstnärer och yrkesverksamma som uppskattar en ren och funktionell design. Dess hållbara konstruktion och tidlösa utseende gör den till en pålitlig följeslagare för alla typer av anteckningar och kreativa projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ink Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *