Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Black Ruled

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Black Ruled är en anteckningsbok med mjukt omslag i storleken A5 och linjerade sidor. Den har svart omslag och är känd för sin höga kvalitet och funktionella design.

Artikelnr: 10623501910372556

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Black Ruled är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med enkel och elegant design. Den mjuka pärmens flexibilitet gör den lätt att bära med sig och bekväm att skriva i, även när utrymmet är begränsat. Anteckningsboken är i A5-format, vilket motsvarar måtten 145 x 210 mm, en idealisk storlek för daglig användning.

Pärmen är tillverkad av ett slitstarkt, mjukt syntetmaterial som ger ett sofistikerat utseende samtidigt som det skyddar sidorna inuti. Färgen på pärmen är en djup svart, vilket ger anteckningsboken en klassisk och professionell framtoning.

Inuti innehåller Leuchtturm1917 Notebook 80 grams papper av hög kvalitet som är syrafritt och bläckvänligt, vilket minimerar risken för bläckgenomträngning och gör den lämplig för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor. Anteckningsboken har 121 numrerade sidor med linjerade linjer som hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad. Linjerna är diskret tryckta med en grå färg som är lätt för ögonen.

En av de unika egenskaperna hos Leuchtturm1917 är dess innehållsförteckning i början av anteckningsboken, vilket gör det enkelt att organisera och hitta anteckningar. Dessutom har varje sida en rubrikfält för datum eller ämnestitlar, vilket ytterligare underlättar organiseringen.

Anteckningsboken har också flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen, inklusive två märkband i olika färger som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor. En expanderbar ficka på insidan av bakre pärmen ger praktisk förvaring för lösa papper och dokument. Dessutom är anteckningsboken utrustad med en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Black Ruled är också känd för sin hållbarhet och förmåga att ligga platt när den är öppen, vilket gör skrivupplevelsen ännu mer bekväm. Märket har ett gott rykte för sin kvalitet och uppmärksamhet på detaljer, vilket inkluderar sydda bindningar för ökad hållbarhet och en etikett för arkivering som kan fästas på ryggen och omslaget.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Black Ruled en pålitlig och stilfull följeslagare för alla som värdesätter ordning och kvalitet i sina anteckningar, oavsett om det är för arbete, studier eller personlig användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Black Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *