Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Black Plain

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Black Plain är en anteckningsbok med mjukt omslag i storleken A5 och har blanka sidor. Den har en svart omslag och är känd för sin höga papperskvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623501318396482

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Black Plain är en anteckningsbok av hög kvalitet som kombinerar funktionalitet med enkel och stilren design. Den mjuka pärmens flexibilitet gör den lätt att bära med sig och bekväm att skriva i, även när utrymmet är begränsat.

Produktspecifikationer:

– Storlek: A5 (145 x 210 mm), vilket är en idealisk storlek för daglig användning, vare sig det är för arbete, skola eller personliga anteckningar.
– Omslag: Mjukt, svart omslag som ger en diskret och professionell look samtidigt som det är tåligt nog att tåla dagligt slitage.
– Sidor: 121 numrerade sidor av slät, högkvalitativt papper på 80 g/m² som är syrafritt och bläckvänligt, vilket minimerar genomblödning och fjäderbildning.
– Layout: Blank (plain) sidlayout ger maximal flexibilitet för teckning, skissning eller skrivning utan begränsningar av linjer eller rutnät.
– Bindning: Trådbunden, vilket gör att boken kan ligga platt när den är öppen och underlättar skrivandet.
– Funktioner: Inkluderar detaljer som ett innehållsförteckning för enkel organisering av anteckningar, två märkband för att hålla reda på viktiga sidor, och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för lösa papper och dokument.
– Stängning: Elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används.
– Etiketter: Levereras med arkivkvalitets klistermärken för märkning och arkivering av din anteckningsbok.
– Hållbarhet: Tillverkad av högkvalitativa material med en stark fokus på hållbarhet och långvarig användning.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Black Plain är en utmärkt följeslagare för alla som värdesätter en ren och minimalistisk design i kombination med funktionalitet och kvalitet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Black Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *