Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Black Dotted

Beställ nu!

kr180.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Black Dotted är en anteckningsbok med mjukt omslag och punkterade sidor. Den har en storlek på A5 och kommer i svart färg.

Artikelnr: 10623501952153904 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Black Dotted är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med enkel och stilren design. Den mjuka pärmens flexibilitet gör den lätt att bära med sig och bekväm att skriva i även när utrymmet är begränsat. Anteckningsboken är i A5-format, vilket motsvarar måtten 145 x 210 mm, en storlek som är idealisk för både daglig användning och för möten.

Pärmen är tillverkad av ett slitstarkt, mjukt syntetmaterial med en djup svart färg som ger en professionell och diskret look. Boken innehåller 121 sidor av punktprickat papper, vilket är perfekt för både skrivning och teckning. Papperet är av hög kvalitet, syrafritt och har en vikt på 80 g/m², vilket minimerar genomblödning och gör att bläck inte blöder igenom sidorna.

Leuchtturm1917:s punktprickade layout är en favorit bland bullet journal-användare eftersom den ger en subtil guide för att skapa listor, diagram och organisatoriska layouter utan att vara lika dominerande som traditionella linjer eller rutnät. Detta gör det enkelt att anpassa sidorna efter personliga behov.

Anteckningsboken har flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen, inklusive två märkband i olika färger som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor. En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget ger utrymme för lösa papper och anteckningar. Dessutom har boken en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används.

Varje sida har en sidnumrering längst ner, vilket underlättar hänvisning och indexering. Leuchtturm1917 har också inkluderat flera perforerade sidor i slutet av anteckningsboken, vilket gör det enkelt att riva ut sidor utan att förstöra bokens integritet.

För att ytterligare organisera innehållet kommer varje Leuchtturm1917 anteckningsbok med klistermärken för märkning och arkivering, vilket gör det enkelt att identifiera och sortera olika anteckningsböcker i en större samling.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Black Dotted en mångsidig och praktisk anteckningsbok som passar för en mängd olika användningsområden, från daglig anteckning till mer strukturerad planering och teckning. Dess kvalitetskonstruktion och genomtänkta detaljer gör den till ett utmärkt val för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar ordning och stil i sin anteckningsföring.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Black Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *