Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Aquamarine Olinjerad

Beställ nu!

kr180.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Aquamarine är en olinjerad anteckningsbok med mjukt omslag. Den har en aquamarinblå färg och är i A5-storlek.

Artikelnr: 10623500138195343 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Aquamarine Olinjerad är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och modern design. Den här modellen har ett mjukt omslag i en iögonfallande akvamarinblå färg som ger en fräsch och stilren look.

Anteckningsboken är i A5-storlek (210 x 145 mm) vilket gör den tillräckligt stor för att rymma omfattande anteckningar men ändå kompakt nog för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck. Omslaget är tillverkat av ett flexibelt och hållbart material som tål dagligt bruk och skyddar sidorna inuti.

Inuti boken finns 121 sidor av högkvalitativt, syrafritt 80 g/m² papper som är skonsamt för ögonen och lämpar sig väl för både bläckpennor och blyertspennor. Papprets släta yta ger en behaglig skrivupplevelse och minskar risken för bläckgenomträngning och suddighet.

Denna olinjerade version av Leuchtturm1917 anteckningsbok ger användaren full frihet att skapa, skissa eller skriva utan begränsningar av linjer eller rutnät. Det är ett idealiskt val för de som föredrar en ren och oavbruten yta för sina anteckningar eller konstnärliga uttryck.

Boken har flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen, inklusive:

– Två märkband i olika färger som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt.
– En elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används.
– En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.
– En titel- och ryggetikett för enkel arkivering och organisering.
– Sidorna är numrerade vilket underlättar hänvisning och indexering.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Aquamarine Olinjerad är en utmärkt följeslagare för studenter, yrkesverksamma, konstnärer och alla som uppskattar kvalitet och stil i sin skrivupplevelse. Dess distinkta färg och premiumkänsla gör den till en uppskattad present eller ett personligt köp.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Aquamarine Olinjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *