Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Apricot Ruled

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Apricot Ruled är en anteckningsbok med mjukt omslag i storleken A5 och har linjerade sidor. Färgen på omslaget är aprikos.

Artikelnr: 10623500904481337

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Apricot Ruled är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och modern design. Den har ett mjukt omslag i en varm aprikosfärg som ger en fräsch och tilltalande look. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Produkten har 121 numrerade sidor av 80 grams papper, vilket är tjockt nog att förhindra bläckgenomträngning och lämpar sig väl för olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor. Sidorna är linjerade, vilket hjälper användaren att hålla sin skrift ordnad och lättläst. Linjeringen är diskret för att inte störa skrivprocessen men tillräckligt tydlig för att vara en effektiv guide.

Leuchtturm1917 har tänkt på detaljerna och inkluderar funktioner som ett inbyggt bokmärkesband för att snabbt hitta rätt sida, en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar. Dessutom finns det en uppsättning självhäftande etiketter som kan användas för att märka och arkivera anteckningsboken.

Anteckningsboken har även Leuchtturm1917:s karaktäristiska öppningsbara rygg som gör att den kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Dessutom har varje sida en marginal längst ner där man kan skriva in datum eller andra anteckningar för ytterligare organisering.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Apricot Ruled är en utmärkt produkt för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar kvalitet och stil i sin skrivvardag. Dess hållbara konstruktion och genomtänkta design gör den till en pålitlig följeslagare för alla typer av anteckningar, journaler eller projektplanering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Apricot Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *