Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Sky Ruled

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Sky Ruled är en anteckningsbok av hög kvalitet med linjerade sidor. Den har en himmelsblå omslag och är i A5-format.

Artikelnr: 10623501916034247

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Sky Ruled är en högkvalitativ anteckningsbok som är perfekt för både professionellt och personligt bruk. Den har en mjuk, himmelsblå omslag som är både elegant och hållbar, vilket gör den till en pålitlig följeslagare för alla dina skrivbehov.

Denna anteckningsbok har en A5-storlek, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma alla dina anteckningar, men tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras i en väska eller ryggsäck. Den har 249 numrerade sidor av syrafritt 80 g/m2 papper, vilket gör att bläcket inte blöder igenom. Pappret är linjerat, vilket hjälper till att hålla dina anteckningar organiserade och lättlästa.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Sky Ruled har också flera funktioner som gör den extra användbar. Den har en innehållsförteckning i början för att hjälpa dig att hålla reda på dina anteckningar, två sidmärken för att snabbt hitta specifika sidor, och en elastisk stängning för att hålla boken stängd när den inte används. Dessutom finns det en expanderbar ficka i baksidan för att förvara lösa papper och dokument.

Denna anteckningsbok är perfekt för studenter, lärare, författare, affärsfolk eller någon som behöver en pålitlig anteckningsbok för att hålla reda på sina tankar och idéer. Med sin högkvalitativa konstruktion och användbara funktioner är Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Sky Ruled en utmärkt investering för alla som värdesätter organisation och stil.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Sky Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *