Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Sky Plain

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Sky Plain är en anteckningsbok av hög kvalitet med slät, ljusblå omslag. Den har tomma sidor, vilket gör den perfekt för skissning, anteckningar eller journaling.

Artikelnr: 10623500493118186

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Sky Plain är en högkvalitativ anteckningsbok som är perfekt för daglig användning. Den har en mjuk, himmelsblå omslag som är både elegant och hållbar. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma alla dina anteckningar, men tillräckligt liten för att enkelt kunna bäras med i en väska eller ryggsäck.

Inuti hittar du 249 numrerade sidor av slätt, vitt papper. Pappret är syrafritt och bläckbeständigt, vilket innebär att dina anteckningar inte bleknar över tid. Dessutom är pappret tjockt nog att förhindra att bläck blöder igenom till nästa sida. Varje sida har en tom, slät yta, vilket gör den idealisk för både skrivning och skissning.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Sky Plain har också flera funktioner som gör den extra användbar. Den har en innehållsförteckning i början för att hjälpa dig att organisera dina anteckningar, två sidmarkörer för att snabbt hitta dina viktigaste sidor, och en elastisk stängning för att hålla anteckningsboken stängd när den inte används. Dessutom finns det en expanderbar ficka i baksidan för att förvara lösa papper och dokument.

För att ytterligare förbättra dess hållbarhet, har denna anteckningsbok också en trådbunden bindning. Detta innebär att sidorna inte faller ut, även efter långvarig användning. Slutligen, för att ge en personlig touch, kommer varje Leuchtturm1917 Notebook med klistermärken för etikettering och arkivering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Sky Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *