Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Olinjerad Red

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium är en olinjerad anteckningsbok i storleken A5 med ett rött omslag. Den har högkvalitativt papper och är populär för anteckningar, skisser och journaling.

Artikelnr: 10623501622766656

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Olinjerad Red är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med enkel och elegant design. Den röda omslaget är tillverkat av ett hårt och robust material som skyddar sidorna inuti och ger en lyxig känsla. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Denna modell är olinjerad, vilket ger användaren full frihet att skriva, rita eller skissa utan begränsningar av linjer eller rutnät. Detta gör den idealisk för kreativa yrken, designers eller för den som föredrar en ren och oavbruten skrivyta.

Anteckningsboken innehåller 251 numrerade sidor av syrafritt 80 g/m² papper, vilket garanterar att bläck inte blöder igenom och att sidorna behåller sin kvalitet över tid. Papprets kvalitet gör det möjligt att använda olika skrivinstrument, från blyertspennor till bläckpennor och till och med vissa typer av pennor med bläck.

Leuchtturm1917 har också tänkt på detaljerna som gör en anteckningsbok praktisk i dagligt bruk. Den har en elastisk stängningsrem som håller boken stängd när den inte används, en praktisk bokmärkesrem för att snabbt hitta rätt sida, samt en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.

För att underlätta organiseringen av anteckningar innehåller boken även en innehållsförteckning som kan fyllas i av användaren, samt självhäftande etiketter för rygg och omslag för enkel arkivering.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Olinjerad Red är en utmärkt följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och stil i sin skriftliga kommunikation eller personliga anteckningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Olinjerad Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *