Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Olinjerad Pacific

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Olinjerad Pacific är en anteckningsbok i storlek A5 med olinjerade sidor. Den har en hållbar hård pärm i färgen Pacific och är känd för sin höga papperskvalitet och praktiska funktioner som bokmärkesband och ficka för lösa papper.

Artikelnr: 10623501939928768 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Olinjerad Pacific är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med enkel och elegant design. Den här modellen har en mjuk och tilltalande Pacific-blå färg på omslaget, vilket ger den ett fräscht och modernt utseende.

Anteckningsboken är i A5-storlek (145 x 210 mm) vilket gör den tillräckligt stor för att rymma omfattande anteckningar men ändå kompakt nog för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck. Omslaget är hårt och robust, vilket skyddar sidorna inuti och ger en stabil skrivyta.

Den olinjerade versionen av Leuchtturm1917 ger användaren full frihet att skriva, rita eller skissa utan begränsningar av linjer eller rutnät. Detta gör den idealisk för kreativa yrken, konstnärer eller för de som föredrar en mer frihandsstil för sina anteckningar.

Pappret är av hög kvalitet, med en vikt på 80 g/m², vilket innebär att det tål bläck och andra skrivmaterial väl utan att bläcket blöder igenom. Detta gör det möjligt att använda olika pennor, inklusive bläckpennor och markörer.

Notebooken innehåller 251 numrerade sidor, vilket ger gott om utrymme för långvarig användning. Dessutom finns det en innehållsförteckning i början av anteckningsboken som gör det enkelt att organisera och hitta anteckningar.

Andra funktioner inkluderar två märkband som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor, en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.

Leuchtturm1917 har också tänkt på miljön och hållbarhet, då pappret är syrafritt och bläcket är miljövänligt.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Olinjerad Pacific en välbyggd och snygg anteckningsbok som passar för en mängd olika användningsområden, från professionellt bruk till personlig journaling och kreativt skapande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Olinjerad Pacific”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *