Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Olinjerad Lilac

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium är en olinjerad anteckningsbok i storleken A5 med ett lilafärgat omslag. Den har högkvalitativt papper och är populär för anteckningar, skisser och journaling.

Artikelnr: 10623501827753558 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Olinjerad Lilac är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och modern design. Den här modellen har en mjuk och tilltalande lila (lilac) färg på det hållbara omslaget, vilket ger en personlig och distinkt look.

Anteckningsboken är i A5-storlek (145 x 210 mm) vilket gör den tillräckligt stor för att rymma omfattande anteckningar men ändå kompakt nog för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck. Den olinjerade versionen av Leuchtturm1917 ger användaren full frihet att skriva, rita eller skissa utan begränsningar av linjer eller rutnät, vilket gör den idealisk för kreativa yrken, konstnärer eller för de som föredrar en mer frihandsstil för sina anteckningar.

Anteckningsboken innehåller 80 g/m² papper, vilket är tjockt nog för att förhindra bläckgenomträngning och ger en slät skrivyta. Med 251 numrerade sidor kan användaren enkelt organisera och hitta sina anteckningar. Dessutom finns det 8 perforerade och avrivbara sidor för de tillfällen då man behöver dela med sig av en sida utan att förstöra bokens integritet.

Leuchtturm1917 har också tänkt på detaljerna som gör en anteckningsbok extra användbar. Den har en inbyggd bokmärkesremsa för att snabbt hitta rätt sida, en elastisk stängningsrem för att hålla boken säkert stängd när den inte används, och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.

För att underlätta organiseringen ytterligare innehåller anteckningsboken även klisteretiketter för märkning och arkivering av dina anteckningar. Dessutom är den sydd och limmad vilket ger en hållbar rygg som står emot slitage och gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Olinjerad Lilac är en praktisk och stilfull följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och design i sin dagliga anteckningsföring.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Olinjerad Lilac”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *