Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Olinjerad Anthracite

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium är en olinjerad anteckningsbok i storleken A5 med en antracitgrå pärm. Den har högkvalitativt papper och är populär för anteckningar, skisser och journaling.

Artikelnr: 10623500310998030

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Olinjerad Anthracite är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med enkel och stilren design. Den har en hård pärm klädd i en antracitgrå, slät yta som ger ett professionellt och elegant intryck. Anteckningsboken är i A5-storlek (145 x 210 mm) vilket gör den tillräckligt stor för att rymma omfattande anteckningar samtidigt som den är lätt att bära med sig.

Denna modell är olinjerad, vilket ger användaren friheten att skriva, rita eller skissa utan begränsningar av linjer eller rutnät. Detta gör den idealisk för kreativa yrken, designers eller för den som föredrar en ren yta att uttrycka sina tankar på.

Pappret i Leuchtturm1917 är av hög kvalitet, med en vikt på 80 g/m², vilket gör att bläck inte blöder igenom och pennor glider smidigt över sidan. Med 251 numrerade sidor finns det gott om utrymme för långvarig användning. Dessutom innehåller anteckningsboken en innehållsförteckning som kan fyllas i för att organisera anteckningarna och snabbt hitta det man söker.

Anteckningsboken har flera funktioner som ökar dess användbarhet, inklusive två märkband i olika färger för att hålla reda på viktiga sidor, en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används, och en expanderbar ficka på insidan av bakre pärmen för att förvara lösa papper och dokument.

Leuchtturm1917 har även tänkt på detaljerna med titel- och ryggetiketter för enkel arkivering samt en robust trådbunden bindning som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Denna anteckningsbok är inte bara praktisk utan också tillverkad med omsorg om hållbarhet. Leuchtturm1917 är kända för sin kvalitet och hållbarhet, vilket gör denna anteckningsbok till ett utmärkt val för professionella, studenter och alla som värdesätter kvalitet i sin skrivupplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Olinjerad Anthracite”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *