Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Lobster Ruled

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Lobster Ruled är en anteckningsbok av hög kvalitet med linjerade sidor. Den har ett hållbart omslag i färgen ”lobster” och är i A5-format.

Artikelnr: 10623501663220005

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Lobster Ruled är en högkvalitativ anteckningsbok som är perfekt för daglig användning. Den har ett hårt omslag i en levande hummerfärg som ger en distinkt och attraktiv estetik.

Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma omfattande anteckningar men tillräckligt kompakt för att lätt kunna bäras med i en väska eller ryggsäck. Den har 249 numrerade sidor, vilket ger gott om utrymme för långvarig användning.

Sidorna är linjerade, vilket gör det enkelt att skriva snyggt och organiserat. Pappret är av hög kvalitet, med en vikt på 80 g/m2, vilket minimerar genomblödning och gör det möjligt att använda olika skrivverktyg, inklusive bläckpennor.

Leuchtturm1917 Notebook har också flera funktioner som gör den extra användbar. Den har en inbyggd bokmärkesremsa för att enkelt hitta din plats, och en elastisk stängning för att hålla anteckningsboken stängd när den inte används. Dessutom finns det en expanderbar ficka i baksidan för att förvara lösa papper och dokument.

För att hjälpa till med organisationen finns det också en innehållsförteckning i början av anteckningsboken och sidorna är numrerade. Detta gör det enkelt att hitta specifika anteckningar och hålla dina tankar och idéer organiserade.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Lobster Ruled är en robust, attraktiv och funktionell anteckningsbok som är idealisk för studenter, yrkesverksamma och alla som behöver en pålitlig anteckningsbok för daglig användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Lobster Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *