Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Lobster Plain

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Lobster Plain är en anteckningsbok av hög kvalitet med ett hårt omslag i en levande hummerfärg. Den har släta, blanka sidor utan linjer, perfekt för frihandsritning eller skrivning.

Artikelnr: 10623500306551250

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Lobster Plain är en högkvalitativ anteckningsbok som är perfekt för daglig användning. Den har ett hårt omslag i en levande hummerfärg som ger en distinkt och attraktiv estetik.

Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma omfattande anteckningar men tillräckligt kompakt för att lätt kunna bäras i en väska eller ryggsäck. Den har 249 numrerade sidor av slätt, syrafritt papper som är skonsamt mot pennor och minskar bläckgenomslag. Pappret är också i en behaglig off-white färg som är lätt för ögonen.

Denna Leuchtturm1917 anteckningsbok har en tom (plain) layout, vilket innebär att det inte finns några linjer, rutor eller prickar på sidorna. Detta ger maximal frihet för att skriva, rita, skissa eller klottra.

För att hålla ordning på dina anteckningar har anteckningsboken ett inbyggt innehållsregister och sidnumrering. Den har också två sidmarkörer för att snabbt hitta viktiga sidor och en elastisk stängning för att hålla boken stängd när den inte används.

För extra bekvämlighet har Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Lobster Plain också en expanderbar ficka i baksidan för att förvara lösa papper och kvitton. Den kommer även med ett uppsättning klistermärken för att märka och arkivera dina anteckningar.

Denna anteckningsbok är tillverkad av Leuchtturm1917, ett välkänt tyskt företag som är känt för sin höga kvalitet och noggranna uppmärksamhet på detaljer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Lobster Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *