Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Stone Blue

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad är en anteckningsbok i storlek A5 med linjerade sidor. Den har en hållbar omslag i färgen Stone Blue.

Artikelnr: 10623500190841783 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Stone Blue är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och minimalistisk design. Den här modellen har en mjuk stenblå omslagsfärg som ger en lugn och professionell känsla.

Anteckningsboken är i A5-storlek (145 x 210 mm) vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, men ändå tillräckligt stor för bekväm skrivning och anteckningar. Den linjerade versionen har linjer med standardavstånd vilket gör den idealisk för skrivning av text och anteckningar.

Omslaget är tillverkat av ett hårt och robust kartongmaterial som skyddar sidorna inuti. Det ger en stabil skrivyta och håller boken i gott skick även vid daglig användning. Boken har 251 numrerade sidor av syrafritt 80 g/m² papper, vilket minskar risken för bläckgenomträngning och gör den lämplig för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor.

Leuchtturm1917 har en rad funktioner som gör den användarvänlig och praktisk. Dessa inkluderar:

– En innehållsförteckning i början av boken för att organisera och hitta dina anteckningar snabbt.
– Två märkband i olika färger som hjälper dig att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt.
– En elastisk stängningsrem som håller boken stängd och skyddad när den inte används.
– En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.
– En titel- och ryggetikett för enkel arkivering och identifiering.
– Sidorna är trådbundna vilket gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivning och läsning.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Stone Blue är en utmärkt anteckningsbok för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar kvalitet och stil i sin skrivupplevelse. Dess hållbara konstruktion och genomtänkta detaljer gör den till en pålitlig följeslagare för alla dina anteckningsbehov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Stone Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *