Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Red

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Red är en anteckningsbok i A5-format med linjerade sidor. Den har en röd hård pärm och är känd för sin höga papperskvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623502092589465 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Red är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en klassisk och stilren design. Den röda omslaget är tillverkat av ett hårt och slitstarkt material som skyddar sidorna inuti och ger en lyxig känsla. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Med 251 numrerade sidor av 80 grams papper, erbjuder Leuchtturm1917 en jämn och behaglig skrivyta som är lämplig för de flesta pennor och bläck, inklusive reservoarpennor. Pappret är syrafritt och av hög kvalitet, vilket minskar risken för genomblödning och gör att dina anteckningar håller sig snygga över tid.

Den linjerade layouten har en standardavstånd på 6 mm mellan linjerna, vilket ger en tydlig struktur för skrivande utan att vara för trångt. Varje sida har en diskret marginal längs kanten, vilket ger utrymme för kommentarer eller sidmarkeringar.

Boken har flera funktioner som gör den användarvänlig och praktisk, inklusive ett elastiskt stängningsband som håller boken säkert stängd när den inte används, två sidmärkesband för att snabbt hitta viktiga sidor, och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.

En unik detalj hos Leuchtturm1917 är dess innehållsförteckning och sidnummer, vilket gör det enkelt att organisera och hitta dina anteckningar. Dessutom finns det flera perforerade sidor i slutet av boken som kan rivas ut utan att förstöra bokens bindning.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Red är en utmärkt följeslagare för studenter, yrkesverksamma, och alla som uppskattar att hålla sina tankar och idéer organiserade i en elegant och funktionell anteckningsbok.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *