Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Port Red

Beställ nu!

kr207.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad är en anteckningsbok i storlek A5 med linjerade sidor. Den har en hård pärm i färgen Port Red.

Artikelnr: 10623501861223610 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Port Red är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och klassisk design. Den här modellen har en iögonfallande portröd hård pärm som ger en lyxig känsla och skyddar sidorna inuti. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Med 251 numrerade sidor av 80 grams papper, är denna anteckningsbok idealisk för daglig användning, oavsett om det är för att skriva ned mötesanteckningar, dagboksinlägg, eller att skapa listor och planer. Pappret är linjerat, vilket hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad. Linjeringen är diskret för att inte störa, men tillräckligt tydlig för att vara en effektiv guide.

Leuchtturm1917 har tänkt på detaljerna och inkluderar flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen. Det finns en innehållsförteckning i början av anteckningsboken som gör det enkelt att organisera och hitta anteckningar. Två märkband i olika färger gör det möjligt att markera viktiga sidor eller avsnitt. En elastisk stängningsrem håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, och en expanderbar ficka på insidan av bakre pärm ger extra utrymme för lösa papper och dokument.

Anteckningsboken har också en titel- och ryggetikett för enkel arkivering samt åtta perforerade och avrivbara sidor i slutet, vilket är praktiskt för att dela med sig av anteckningar utan att behöva riva ut en sida från boken. Pappret är syrafritt och av hög kvalitet, vilket minskar risken för genomblödning och gör att dina anteckningar håller sig snygga över tid.

Leuchtturm1917 är kända för sin kvalitet och uppmärksamhet på detaljer, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den är perfekt för professionella, studenter, och alla som uppskattar att skriva för hand i en stilfull och funktionell bok.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Port Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *