Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Ocean

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr259.00.Det nuvarande priset är: kr181.00.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Ocean är en anteckningsbok i storlek A5 med linjerade sidor. Den har en omslagsfärg som påminner om havet och är känd för sin höga papperskvalitet och hållbara omslag.

Artikelnr: 10623500828318986

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Ocean är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och klassisk design. Den här modellen har en distinkt oceanblå färg som ger en lugnande och sofistikerad känsla till produkten.

Anteckningsboken är i A5-storlek (145 x 210 mm) vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta. Den linjerade versionen har linjer med standardavstånd vilket gör den idealisk för både skrivning och notering.

Omslaget är tillverkat av ett hårt och slitstarkt material som skyddar sidorna inuti. Det ger en stabil skrivyta och är tåligt nog att tåla daglig användning. Dessutom har omslaget en slät yta som ger en behaglig känsla vid beröring.

Sidorna är tillverkade av syrafritt 80 g/m² papper, vilket innebär att de inte gulnar över tid och är skonsamma mot pennor och bläck. Pappret är av hög kvalitet och har minimal genomblödning och genomskinlighet, vilket gör det möjligt att skriva på båda sidor av papperet utan problem.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Ocean har 251 numrerade sidor, vilket underlättar organisering och hänvisning till tidigare anteckningar. Dessutom finns det en innehållsförteckning i början av anteckningsboken som kan fyllas i för att snabbt hitta specifika anteckningar.

Andra funktioner inkluderar två märkband som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor, en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken stängd när den inte används, och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.

Anteckningsboken har även en titel- och ryggetikett för enkel arkivering samt öppningsbara sidor tack vare den trådbundna bindningen som gör att boken kan ligga platt när den är öppen.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Ocean är en praktisk och stilfull följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och organisation i sin skriftliga kommunikation.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Ocean”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *