Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Aquamarine

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Aquamarine är en anteckningsbok i storlek A5 med linjerade sidor. Den har en hård pärm i färgen aquamarine och är känd för sin höga kvalitet och funktionella design.

Artikelnr: 10623500915010026

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Aquamarine är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och klassisk design. Den här modellen har en mjuk och tilltalande aquamarinfärgad omslag som ger en fräsch känsla till din skrivupplevelse.

Anteckningsboken är i A5-storlek (145 x 210 mm) vilket gör den tillräckligt stor för omfattande anteckningar samtidigt som den är lätt att bära med sig. Den linjerade versionen har linjer med standardavstånd vilket gör den idealisk för både skrivning och organiserad notering.

Produkten har 251 numrerade sidor av syrafritt 80 g/m² papper, vilket säkerställer att bläcket inte blöder igenom och att sidorna behåller sin kvalitet över tid. Papprets kvalitet gör det möjligt att använda olika skrivinstrument, från kulspetspennor till bläckpennor och till och med vattenfärger.

Leuchtturm1917 har en rad funktioner som förbättrar användarupplevelsen, inklusive:

– Två märkband i olika färger som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt.
– En elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används.
– En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.
– En titel- och ryggetikettset för professionell arkivering och organisering.
– En öppningsspalt som gör det möjligt att lägga till egna sidor eller dokument.
– Sidorna är förtryckta med datum- och sidnummer, vilket underlättar indexering och hänvisning.

Leuchtturm1917 är kända för sin hållbara konstruktion och detta anteckningsblock är inget undantag. Det har en hård och robust omslag som skyddar sidorna inuti och säkerställer att anteckningsboken kan stå emot dagligt slitage.

Denna anteckningsbok är perfekt för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar att skriva för hand och behöver en pålitlig och stilfull plats för sina tankar, idéer och projekt. Med sin vackra aquamarinfärg och praktiska design är Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Aquamarine en utmärkt följeslagare för alla dina anteckningsbehov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Aquamarine”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *