Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Anthracite

Beställ nu!

kr207.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Anthracite är en anteckningsbok i A5-storlek med linjerade sidor. Den har en antracitgrå hård pärm och är känd för sin höga papperskvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623501795543987 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Anthracite är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med enkel och stilren design. Den har en hård pärm klädd i en antracitgrå färg som ger den ett professionellt och elegant utseende. Anteckningsboken är i A5-storlek (145 x 210 mm) vilket gör den tillräckligt stor för att rymma omfattande anteckningar samtidigt som den är lätt att bära med sig.

Boken innehåller 251 numrerade sidor av 80 grams papper, vilket är tjockt nog att förhindra bläckgenomträngning och därmed lämpar sig väl för olika skrivverktyg inklusive bläckpennor. Sidorna är linjerade med en diskret grå linjering som hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad utan att vara distraherande.

En av de unika egenskaperna hos Leuchtturm1917 är att varje sida har en tom marginal längst ner för sidnummer och rubriker, vilket underlättar indexering och snabb återfinning av information. Anteckningsboken har också två märkband i olika färger som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt.

För att hålla anteckningsboken stängd och skyddad när den inte används, finns det en elastisk stängningsrem. Dessutom finns det en expanderbar ficka på insidan av bakre pärmen för att förvara lösa papper och dokument. Anteckningsboken har även en titel- och ryggetikett för enkel arkivering samt åtta perforerade och avrivbara sidor i slutet för att enkelt kunna dela med sig av anteckningar.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Anthracite är syrafritt och har en trådbunden bindning som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Den är idealisk för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar ordning och kvalitet i sitt antecknande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Linjerad Anthracite”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *