Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Light Grey Linjerad

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium är en linjerad anteckningsbok i storleken A5 med ett ljusgrått omslag. Den är känd för sin höga papperskvalitet och funktionella detaljer som innehållsförteckning och numrerade sidor.

Artikelnr: 10623501644957213 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium är en högkvalitativ anteckningsbok som är idealisk för skrivning, journaling och skissande. Den här modellen kommer i en ljusgrå färg som ger en subtil och professionell look. Anteckningsboken är i A5-storlek (145 x 210 mm), vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Omslaget är tillverkat av ett hårt och robust kartongmaterial som skyddar sidorna inuti. Det ger en stabil skrivyta även när du inte har tillgång till ett bord eller annan hård yta. Omslaget har även en slät yta som är behaglig att röra vid.

Sidorna är linjerade, vilket gör det enkelt att hålla texten jämn och organiserad. Pappret är av hög kvalitet, med en vikt på 80 g/m², vilket innebär att det tål bläck och andra skrivmaterial utan att blöda igenom. Detta gör anteckningsboken lämplig för både bläckpennor och reservoarpennor.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium innehåller 251 numrerade sidor, vilket ger användaren möjlighet att skapa en innehållsförteckning för enkel referens och organisation. Dessutom finns det 8 perforerade och avtagbara sidor i slutet av anteckningsboken, vilket är praktiskt för att dela eller flytta anteckningar.

Anteckningsboken har flera funktioner som ökar dess användbarhet och funktionalitet:

– En elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken stängd och skyddad när den inte används.
– Två sidmärkesband som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt.
– En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.
– En titel- och ryggetikett för enkel arkivering och märkning.
– Syra-fritt papper som förhindrar att bläcket bleknar över tid.

Leuchtturm1917 är känt för sin uppmärksamhet på detaljer och kvalitet, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den är perfekt för studenter, yrkesverksamma, konstnärer och alla som uppskattar en pålitlig och snygg anteckningsbok för daglig användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Light Grey Linjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *