Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Light Grey Dotted

Beställ nu!

kr207.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium är en anteckningsbok i storlek A5 med prickade sidor och ett ljust grått omslag. Den är känd för sin höga papperskvalitet och användarvänliga funktioner som numrerade sidor och innehållsförteckning.

Artikelnr: 10623501863120195 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Light Grey Dotted är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med enkel och stilren design. Den här modellen har en ljusgrå hård pärm som ger ett professionellt och diskret intryck, vilket gör den lämplig för både personligt och professionellt bruk.

Anteckningsboken är i A5-storlek (145 x 210 mm) vilket gör den tillräckligt stor för att rymma omfattande anteckningar men ändå kompakt nog för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck. Sidorna är prickade, en layout som blivit populär för sin flexibilitet eftersom den tillåter användaren att både skriva linjerad text och skapa diagram eller skisser utan att vara begränsad av traditionella linjer eller rutnät.

Pappret i Leuchtturm1917 är av hög kvalitet, med en vikt på 80 g/m², vilket minimerar genomblödning och gör att bläck inte blöder igenom sidorna. Detta gör anteckningsboken idealisk för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och fineliners.

Anteckningsboken innehåller 251 numrerade sidor, vilket underlättar hänvisning och organisering av dina anteckningar. Den har också en innehållsförteckning i början som kan fyllas i för att snabbt hitta specifika anteckningar. Två sidmärkesband hjälper användaren att hålla reda på viktiga sidor, och en elastisk stängningsrem säkerställer att boken hålls stängd när den inte används.

Leuchtturm1917 har även flera detaljer som förbättrar användarupplevelsen, såsom en expanderbar ficka på insidan av bakre pärmen för att förvara lösa papper och kvitton. Dessutom finns det självhäftande etiketter som kan användas för att märka och arkivera anteckningsboken.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Light Grey Dotted en väl genomtänkt och praktisk anteckningsbok som passar för en mängd olika användningsområden, från daglig journaling till professionell projektplanering. Dess kvalitet och hållbarhet gör den till en pålitlig följeslagare för alla som värdesätter ordning och struktur i sina anteckningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Light Grey Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *