Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Ink Ruled

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Ink Ruled är en anteckningsbok av hög kvalitet med linjerade sidor. Den har en hållbar omslag och är perfekt för daglig användning.

Artikelnr: 10623500214273962

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Ink Ruled är en högkvalitativ anteckningsbok som är perfekt för både professionellt och personligt bruk. Den har en A5-storlek, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma omfattande anteckningar men tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras i en väska eller ryggsäck.

Denna anteckningsbok har en hård pärm som är tillverkad av slitstarkt material för att skydda dina anteckningar. Den har också ett elastiskt band för att hålla boken stängd när den inte används, samt ett bokmärke för att snabbt och enkelt hitta din plats.

Leuchtturm1917 med 249 sidor

Inuti Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Ink Ruled finns 249 numrerade sidor av högkvalitativt, bläckvänligt papper. Pappret är linjerat, vilket gör det lätt att skriva snyggt och organiserat. Dessutom finns det en tom innehållsförteckning i början av boken för att hjälpa dig att hålla reda på dina anteckningar.

Denna anteckningsbok har också en ficka i bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument. Dessutom finns det självhäftande etiketter för att märka och arkivera din anteckningsbok.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Ink Ruled är tillgänglig i flera olika färger, vilket gör det möjligt att välja den som bäst passar din personliga stil. Den har en elegant och professionell design som gör den till ett utmärkt val för alla som behöver en pålitlig och stilfull anteckningsbok.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Ink Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *