Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Ink Plain

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Ink Plain är en anteckningsbok av hög kvalitet med blanka sidor. Den har en hård pärm, är i A5-format och passar perfekt för skrivning och skissning.

Artikelnr: 10623501587096384

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Ink Plain är en högkvalitativ anteckningsbok som är perfekt för både professionellt och personligt bruk. Den har en A5-storlek vilket gör den lätt att bära med sig och passar perfekt i de flesta väskor.

Denna anteckningsbok har ett hårt omslag som är robust och hållbart, vilket skyddar sidorna inuti. Omslaget har en elegant och sofistikerad bläckfärg, vilket ger anteckningsboken ett professionellt utseende.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Ink Plain har 249 numrerade sidor av slätt, syrafritt papper. Pappret är av hög kvalitet och är perfekt för att skriva med alla typer av pennor, inklusive bläckpennor, utan att bläcket blöder igenom.

Denna anteckningsbok har också en tom layout, vilket innebär att det inte finns några linjer, rutor eller prickar på sidorna. Detta gör den idealisk för frihandsritning, skissering, eller för de som föredrar att skapa sina egna layouter.

Förutom detta har Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Ink Plain flera användbara funktioner som ett innehållsregister, två sidmärken, en elastisk stängning och en expanderbar ficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton. Den har också självhäftande etiketter för märkning och arkivering.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Ink Plain en elegant, praktisk och mångsidig anteckningsbok som är perfekt för alla dina skrivbehov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Ink Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *