, ,

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Fox Red Dotted

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Fox Red Dotted är en anteckningsbok i A5-storlek med prickade sidor och en röd omslag. Den är känd för sin höga papperskvalitet och användarvänliga funktioner som numrerade sidor och innehållsförteckning.

Artikelnr: 10623500015272539 Kategorier: , ,

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Fox Red Dotted är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och klassisk design. Den har en mjuk och behaglig omslagsfärg i en varm röd nyans som kallas ”Fox Red”. Storleken på anteckningsboken är A5, vilket motsvarar ungefär 145 x 210 mm, vilket gör den till en idealisk storlek för daglig användning, vare sig det är för arbete, studier eller personliga anteckningar.

Anteckningsboken har punkterade sidor, vilket är en flexibel sidlayout som tillåter användaren att skapa strukturerade sidor för anteckningar, ritningar, diagram eller bullet journaling. Punkterna är diskret tryckta och ger en subtil guide utan att vara distraherande.

Med 251 numrerade sidor av 80 grams papper av hög kvalitet, erbjuder Leuchtturm1917 en slät skrivyta som är lämplig för de flesta pennor och bläck, inklusive reservoarpennor, utan att bläcket blöder igenom. Pappret är syrafritt, vilket bidrar till dess hållbarhet och säkerställer att dina anteckningar bevaras över tid.

Anteckningsboken har flera funktioner som gör den användarvänlig och praktisk. Den innehåller en innehållsförteckning i början som kan fyllas i av användaren för att organisera och snabbt hitta information. Två märkband i olika färger gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt. Dessutom finns det en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.

Leuchtturm1917 har också tänkt på detaljerna som gör skillnad, som en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, och en robust trådbunden bindning som gör att boken kan ligga platt när den är öppen för enklare skrivning och läsning.

Varje anteckningsbok kommer med självhäftande etiketter som kan användas för att märka och arkivera boken när den är full. Med sin hållbara konstruktion och genomtänkta design är Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Fox Red Dotted en pålitlig följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och stil i sin skriftliga kommunikation.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Fox Red Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *