Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Red

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Red är en anteckningsbok i A5-storlek med prickade sidor. Den har en röd hård pärm och är känd för sin höga papperskvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623500333568950

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Red är en högkvalitativ anteckningsbok som är idealisk för både professionellt och personligt bruk. Den har en hållbar hård pärm klädd i en iögonfallande röd färg som ger en elegant och sofistikerad look. Anteckningsboken är i A5-storlek (145 x 210 mm) vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, men ändå tillräckligt stor för bekväm skrivning.

Sidor: Anteckningsboken innehåller 251 numrerade sidor av 80 g/m² papper som är syrafritt och bläckvänligt, vilket minimerar genomblödning och gör det lämpligt för användning med olika pennor, inklusive bläckpennor. Sidorna har en punktad layout som ger en subtil guide för skrivning och teckning utan att vara lika påträngande som linjerade eller rutade sidor. Punktrastret är perfekt för bullet journaling, skissande eller traditionell anteckningstagning.

Bindning: Boken har en trådbunden bindning som gör att den ligger platt när den är öppen, vilket underlättar skrivning och läsning. Detta är en viktig egenskap för användare som vill skriva eller rita över två sidor utan att behöva kämpa med en rygg som inte vill ge vika.

Funktioner: Leuchtturm1917 har tänkt på detaljerna och inkluderat flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen. Det finns två märkband i olika färger som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor. En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget ger utrymme för lösa papper och anteckningar. Dessutom finns det en etikettark för arkivering och märkning av din anteckningsbok, vilket är praktiskt för dem som använder flera anteckningsböcker för olika ändamål.

Design: Den har en klassisk och tidlös design med rundade hörn, en elastisk stängningsmekanism som håller boken säkert stängd när den inte används, och en sidregisterfunktion som gör det enkelt att organisera och hitta information.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Red är en väl genomtänkt och funktionell anteckningsbok som passar för alla som uppskattar kvalitet och stil i sin skrivupplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *