Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Port Red

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Port Red är en anteckningsbok i A5-storlek med prickade sidor och en portröd omslag. Den är känd för sin höga kvalitet och användarvänliga funktioner som numrerade sidor och innehållsförteckning.

Artikelnr: 10623500098720400 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Port Red är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och klassisk design. Den här modellen har en iögonfallande portröd hård pärm som ger en lyxig känsla och skyddar sidorna inuti. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Med 251 numrerade sidor av 80 grams papper, erbjuder denna anteckningsbok en premium skrivupplevelse. Pappret är av hög kvalitet, syrafritt och bläckvänligt, vilket minimerar genomblödning och gör det lämpligt för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor. Den prickade rutningen är diskret och ger en flexibel guide för både skrivning och teckning, vilket gör den idealisk för bullet journaling, anteckningar, skisser och diagram.

Leuchtturm1917:s anteckningsbok har flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen. Den har en innehållsförteckning i början för att organisera och snabbt hitta dina anteckningar. Två sidmarkörer i olika färger gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor. En elastisk stängningsrem håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, och en expanderbar ficka på baksidan ger extra utrymme för lösa papper och dokument.

Boken är också utrustad med en etikettuppsättning för framsidan och ryggen, vilket underlättar arkivering och identifiering av anteckningsboken när den ställs i en bokhylla. Dessutom är den trådbundna, vilket gör att den ligger platt när den är öppen, och varje sida kan tas ut rent tack vare Leuchtturm1917:s patenterade perforering.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Port Red en elegant och praktisk anteckningsbok som passar utmärkt för professionellt bruk, studier eller personlig journaling. Dess hållbara konstruktion och genomtänkta detaljer gör den till en uppskattad följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och organisation i sin skriftliga kommunikation.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Port Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *