Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Olive

Beställ nu!

kr207.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Olive är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor och en olivgrön omslag. Den är känd för sin höga papperskvalitet och användarvänliga funktioner som numrerade sidor och innehållsförteckning.

Artikelnr: 10623500168152602 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Olive är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och minimalistisk design. Den här modellen har en attraktiv olivgrön hård pärm som ger en distinkt och professionell look samtidigt som den skyddar sidorna inuti.

Anteckningsboken är i A5-storlek (145 x 210 mm) vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, men ändå tillräckligt stor för bekväm skrivning och anteckningar. Den innehåller 251 numrerade sidor av 80 g/m² syrafritt papper, vilket minskar risken för bläckgenomträngning och gör den lämplig för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor.

Sidorna är prickade, en layout som ger användaren flexibilitet att skapa strukturerade anteckningar, ritningar, diagram eller till och med använda den för bullet journaling. Prickarna är diskret tryckta och ger subtil vägledning utan att störa skrivprocessen.

Leuchtturm1917 har inkluderat flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen, såsom två märkband i olika färger för att enkelt hitta viktiga sidor, en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.

För att underlätta organiseringen och arkiveringen av anteckningar, har anteckningsboken även en innehållsförteckning som kan fyllas i av användaren och sidorna är numrerade. Dessutom finns det självhäftande etiketter som kan användas för att märka och arkivera anteckningsboken.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Olive är en väl genomtänkt och hållbar anteckningsbok som passar för både professionellt och personligt bruk, och dess tidlösa design gör den till en uppskattad följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och stil i sin skriftliga kommunikation.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Olive”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *