Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Ocean

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr259.00.Det nuvarande priset är: kr181.00.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Ocean är en anteckningsbok i A5-storlek med prickade sidor. Den har en hållbar omslag i färgen ”Ocean” och är populär för bullet journaling och anteckningar.

Artikelnr: 10623501649962936

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Ocean är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och hållbar design. Den här modellen har en omslagsfärg som påminner om havets djup, en lugnande blå nyans som kallas Ocean.

Storleken på anteckningsboken är A5, vilket motsvarar ungefär 145 x 210 mm, vilket gör den till en idealisk storlek för daglig användning, vare sig det är för arbete, studier eller personliga anteckningar. Den har en hård pärm som skyddar sidorna inuti och gör det enkelt att skriva i den även när du inte har en fast yta att luta mot.

Sidorna är prickade, vilket ger en subtil vägledning för att skriva rakt eller skapa listor och diagram utan att vara lika påträngande som linjerade eller rutade sidor. Detta gör den särskilt populär bland de som utövar bullet journaling eller de som föredrar en mer flexibel sida för att skapa olika layouter.

Anteckningsboken innehåller 251 numrerade sidor av syrafritt 80g/m² papper, vilket säkerställer att bläck inte blöder igenom och att dina anteckningar bevaras över tid. Pappret är av hög kvalitet och är behagligt att skriva på med både bläckpennor och blyertspennor.

Leuchtturm1917 har också tänkt på detaljerna som gör en stor skillnad för användaren. Det finns två märkband som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor. En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget ger utrymme för lösa papper och anteckningar. Dessutom finns det en etikettark för arkivering och en elastisk stängningsmekanism som håller anteckningsboken stängd och skyddad när den inte används.

För att underlätta organiseringen ytterligare har anteckningsboken en innehållsförteckning som du själv fyller i och sidorna är numrerade, vilket gör det enkelt att hänvisa till tidigare anteckningar.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Ocean är en pålitlig och stilfull följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och organisation i sin skriftliga dokumentation.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Ocean”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *