Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Lilac

Beställ nu!

kr207.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Lilac är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor. Den har en lila omslag och är känd för sin höga papperskvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623501802112149 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Lilac är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och modern design. Den här modellen har en attraktiv syrenlila omslag och är i A5-storlek (145 x 210 mm), vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Anteckningsboken har 251 numrerade sidor av 80 g/m² syrafritt papper, vilket säkerställer att bläck inte blöder igenom och att sidorna behåller sin kvalitet över tid. Sidorna är prickade, en layout som blivit populär bland de som använder bullet journal-metoden, eftersom den ger flexibilitet för både skrivande och tecknande utan att vara lika dominerande som linjerade eller rutade sidor.

Leuchtturm1917:s anteckningsböcker är kända för sin hållbarhet och detaljrikedom. Denna modell har hård pärm, vilket ger en stabil skrivyta även när man inte sitter vid ett bord. Den har även en elastisk stängningsrem som håller boken stängd när den inte används, samt två sidmarkörer som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor. En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget tillhandahåller praktisk förvaring för lösa papper och anteckningar.

För att underlätta organiseringen av anteckningar innehåller boken även en innehållsförteckning som kan fyllas i av användaren, samt självhäftande etiketter för rygg och omslag för enkel arkivering. Boken har dessutom en trådbunden bindning som gör att den ligger platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Lilac är en utmärkt följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och stil i sin anteckningsföring, oavsett om det är för arbete, skola eller personliga projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Lilac”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *