Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Black

Beställ nu!

kr207.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Black är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor som underlättar både skrivning och ritning. Den har en hård svart pärm, syrafritt papper och inkluderar funktioner som två bokmärkesband och en ficka för lösa papper i bakre omslaget.

Artikelnr: 10623501468917293 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Black är en högkvalitativ anteckningsbok som är idealisk för både professionellt och personligt bruk. Den har en elegant svart hård pärm som ger en klassisk och stilren look, samtidigt som den skyddar sidorna inuti. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, men ändå tillräckligt stor för bekväm skrivning och anteckningar.

Den punkterade layouten på sidorna är perfekt för de som föredrar en flexibel guide för skrivning eller teckning utan de begränsningar som linjerade eller rutade sidor kan innebära. Punkterna är diskret tryckta och hjälper användaren att skapa raka linjer och diagram utan att vara distraherande.

Med 251 numrerade sidor av syrafritt 80g/m² papper, erbjuder Leuchtturm1917 anteckningsboken en premium skrivupplevelse. Pappret är av hög kvalitet och är känt för att ha minimal genomblödning och spökskrift, vilket gör det lämpligt för en mängd olika pennor och bläck, inklusive reservoarpennor.

Anteckningsboken har flera funktioner som ökar dess användbarhet och funktionalitet, inklusive två märkband i olika färger, vilket gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt. Den har också en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används, samt en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.

Leuchtturm1917 har också tänkt på organisering och arkivering, med en tom innehållsförteckning i början av anteckningsboken som användaren kan fylla i för att skapa en personlig index. Dessutom har varje sida en rubrikfält för datum eller rubriknoteringar, vilket ytterligare underlättar organiseringen.

För att bevara dina anteckningar och skisser finns det också en uppsättning självhäftande etiketter som kan användas för att märka och arkivera anteckningsboken när den är full.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Black en mångsidig och hållbar anteckningsbok som kombinerar elegant design med praktiska funktioner, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som värdesätter kvalitet och organisation i sin anteckningstagning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *