Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Aquamarine

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Aquamarine är en anteckningsbok i A5-storlek med prickade sidor och en omslagsfärg i akvamarin. Den är känd för sin höga papperskvalitet och användarvänliga funktioner som numrerade sidor och innehållsförteckning.

Artikelnr: 10623500215104052 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Aquamarine är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och modern design. Den här modellen har en attraktiv akvamarinblå omslag och är i storleken A5, vilket gör den till en idealisk följeslagare för både professionellt och personligt bruk.

Omslaget är tillverkat av ett hårt och robust omslagsmaterial som skyddar sidorna inuti och ger en stabil skrivyta. Boken har en platt öppning, vilket innebär att den kan ligga helt platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet och läsandet.

Anteckningsboken innehåller 251 numrerade sidor av punktprickat papper, vilket är perfekt för bullet journaling, skissande eller traditionell anteckning. Papperet är av hög kvalitet, syrafritt och har en vikt på 80 g/m², vilket gör att bläck inte blöder igenom och pennor glider smidigt över ytan.

Leuchtturm1917 har också tänkt på detaljerna som gör en anteckningsbok extra användbar. Det finns två märkband i olika färger som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor. En elastisk stängningsrem håller boken säkert stängd när den inte används, och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget ger utrymme för lösa papper och anteckningar.

För att hålla ordning på innehållet finns det också en innehållsförteckning som du kan fylla i själv och sidorna är numrerade, vilket gör det enkelt att hänvisa till specifika anteckningar. Dessutom medföljer klistermärken för märkning och arkivering, vilket ytterligare hjälper till att organisera dina anteckningar.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Aquamarine är en väl genomtänkt och praktisk anteckningsbok som passar för alla som uppskattar kvalitet och stil i sin skrivvardag.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Dotted Aquamarine”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *