Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Apricot Ruled

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Apricot Ruled är en anteckningsbok av hög kvalitet med linjerade sidor. Den har en aprikosfärgad omslag och är i A5-format.

Artikelnr: 10623501759658024

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Apricot Ruled är en högkvalitativ anteckningsbok med en attraktiv aprikosfärgad omslag. Den har en A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att bäras runt men tillräckligt stor för att skriva anteckningar, skisser eller dagboksinlägg.

Denna anteckningsbok har 249 numrerade sidor av syrafritt 80 g/m2 papper, vilket gör den perfekt för både bläck och blyertspennor utan bläddring eller blödning. Sidorna är linjerade för att underlätta skrivandet och hålla dina anteckningar organiserade och lättlästa.

Leuchtturm1917 Notebook har också en inbyggd bokmärkesband för att snabbt hitta din plats, samt en elastisk stängning för att hålla boken stängd och skyddad när den inte används. Dessutom finns det en expanderbar ficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton.

Denna anteckningsbok har också en innehållsförteckning i början för att hjälpa dig att organisera dina anteckningar och hitta dem snabbt. Varje Leuchtturm1917 Notebook kommer med självhäftande etiketter för att märka och arkivera din anteckningsbok när den är full.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Apricot Ruled är en elegant och funktionell anteckningsbok som är perfekt för studenter, yrkesverksamma, författare eller alla som värdesätter kvalitet och organisation i sina skrivbehov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Apricot Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *