Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Apricot Plain

Beställ nu!

kr259.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Apricot Plain är en anteckningsbok av hög kvalitet med blanka sidor. Den har en aprikosfärgad omslag och är i A5-format.

Artikelnr: 10623501870877137

Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Apricot Plain är en högkvalitativ anteckningsbok med en mjuk aprikosfärgad omslag. Den har en A5-storlek, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma omfattande anteckningar men tillräckligt kompakt för att vara bärbar och lätt att bära runt.

Denna anteckningsbok har ett tomt, eller ”plain”, pappersformat, vilket innebär att sidorna inte har några linjer, rutor eller prickar. Detta ger användaren maximal frihet att skriva, rita, skissa eller klottra på sidorna utan begränsningar.

Leuchtturm1917 Notebook innehåller 249 numrerade sidor av syrafritt 80g/m2 papper, vilket är skonsamt mot pennor och minskar genomblödning och suddighet. Den har också en tom innehållsförteckning för enkel organisering och referens, och 8 perforerade och avtagbara ark för snabba anteckningar.

För att hålla allt säkert och säkert har denna anteckningsbok en hård omslag med rundade hörn, en elastisk stängning och ett bokmärke. Dessutom finns det en expanderbar ficka i ryggen för att lagra lösa papper och kvitton.

För att komplettera dess eleganta utseende, har Leuchtturm1917 Notebook också självhäftande etiketter för märkning och arkivering. Den är tillverkad av ett välkänt tyskt märke som är känt för sin kvalitet och hållbarhet, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som behöver en pålitlig anteckningsbok för daglig användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Medium Apricot Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *