Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Sage Linjerad

Beställ nu!

kr236.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Sage Linjerad är en anteckningsbok i A5-format med linjerade sidor och en omslagsfärg i nyansen salvia. Pappret är av hög kvalitet med en vikt på 120 gram per kvadratmeter, vilket minskar genomblödning av bläck.

Artikelnr: 10623501141327675 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Sage Linjerad är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och minimalistisk design. Den här modellen har en lugnande salviagrön (sage) färg på det hårda omslaget, vilket ger en sofistikerad och professionell look.

Anteckningsboken är i A5-storlek (210 x 145 mm) vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, men ändå tillräckligt stor för bekväm skrivning och anteckningar. Sidorna är linjerade, vilket hjälper till att hålla skriften organiserad och jämn.

Pappret är av hög kvalitet med en vikt på 120 gram per kvadratmeter, vilket är tjockare än standard och lämpar sig väl för olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och markörer, utan att bläcket blöder igenom. Detta gör det till ett utmärkt val för både professionella och kreativa användare som uppskattar att skriva eller rita utan störningar från genomskinlighet.

Leuchtturm1917 har utrustat denna anteckningsbok med flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen. Den innehåller numrerade sidor och ett innehållsförteckning som gör det enkelt att organisera och hitta anteckningar. Det finns även två märkband som gör det möjligt att snabbt hitta viktiga sidor. En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget ger utrymme för lösa papper och dokument.

Anteckningsboken har en trådbunden bindning som gör att den ligger platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Dessutom finns det en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används, och en titel- och ryggetikett för enkel arkivering.

Leuchtturm1917 är kända för sin kvalitet och hållbarhet, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den är tillverkad för att tåla daglig användning och vara en pålitlig följeslagare för alla dina anteckningsbehov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Sage Linjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *