Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Sage Dotted

Beställ nu!

kr295.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Sage Dotted är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor och en omslagsfärg i salviagrönt. Pappret är 120 gram per kvadratmeter, vilket ger en tjockare och mer kvalitativ känsla.

Artikelnr: 10623500614261204 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Sage Dotted är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och minimalistisk design. Den här modellen har en mjuk, salviagrön (sage) omslagsfärg som ger en lugn och naturnära känsla. Anteckningsboken är i A5-format, vilket gör den till en idealisk storlek för daglig användning, vare sig det är för arbete, studier eller personliga anteckningar.

Omslaget är hårt och robust, vilket skyddar sidorna inuti och gör att boken kan tåla dagligt slitage. Den har även elastisk stängning som håller boken säkert stängd när den inte används, samt en praktisk utbyggbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.

Sidorna i Leuchtturm1917 är tillverkade av 120 grams papper, vilket är tjockare än standard och ger en lyxig känsla samtidigt som det minimerar risken för bläckgenomträngning. Detta gör anteckningsboken idealisk för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och markörer.

Med en punktprickad layout (dotted) ger sidorna en flexibel guide för både skrivning och teckning, vilket gör det enkelt att skapa strukturerade anteckningar, listor, diagram och skisser. Punkterna är diskret tryckta och stör inte visuellt, vilket ger en ren och organiserad skrivyta.

Anteckningsboken innehåller 251 numrerade sidor, vilket ger gott om utrymme för långvarig användning. Dessutom innehåller den en innehållsförteckning som kan fyllas i för att organisera och snabbt hitta dina anteckningar. Två märkband i olika färger hjälper dig att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt.

Leuchtturm1917 har även en öppen ryggbindning som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Sidorna är sydda, vilket bidrar till anteckningsbokens hållbarhet och kvalitetskänsla.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Sage Dotted en väl genomtänkt och kvalitativ anteckningsbok som passar för alla som uppskattar god design, hållbarhet och funktionalitet i sin dagliga anteckningsföring.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Sage Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *