Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Port Red Linjerad

Beställ nu!

kr236.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Port Red är en linjerad anteckningsbok med högkvalitativt papper på 120 gram per kvadratmeter. Den har en röd hård pärm och är i A5-storlek.

Artikelnr: 10623500721911162 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Port Red Linjerad är en högkvalitativ anteckningsbok som är idealisk för skriventusiaster, studenter och yrkesverksamma som uppskattar en kombination av stil och funktion. Den har en hållbar hård pärm i en distinkt portröd färg som ger en elegant och professionell look.

Anteckningsboken är i A5-storlek (210 x 145 mm) vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, men ändå tillräckligt stor för bekväm skrivning. Sidorna är linjerade, vilket hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad, och är perfekta för anteckningar, journaling eller att skriva ner idéer.

Pappret är av hög kvalitet med en vikt på 120 gram per kvadratmeter, vilket innebär att det är tjockare än standardpapper och lämpar sig väl för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och till och med vissa typer av pennor utan att bläcket blöder igenom.

Leuchtturm1917 Notebook innehåller 251 numrerade sidor, vilket ger gott om utrymme för långvarig användning. Dessutom har den flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen, såsom en innehållsförteckning i början av anteckningsboken för att organisera anteckningar, två märkband för att hålla reda på viktiga sidor, och en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används.

Boken har också en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument. Sidorna är sydda och inte limmade, vilket ger en platt skrivyta när boken är öppen och säkerställer att den håller ihop väl över tid.

Leuchtturm1917 är känt för sin uppmärksamhet på detaljer, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den har syra-fritt papper, vilket bidrar till att bevara dina anteckningar och teckningar över tid utan att gulna. Dessutom är varje sida perforerad nära ryggen, vilket gör det enkelt att riva ut sidor utan att skada bokens integritet.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Port Red Linjerad en premium anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant design, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som värdesätter kvalitet och stil i sitt skrivande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Port Red Linjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *