, ,

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Port Red Dotted

Beställ nu!

kr295.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Port Red Dotted är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor och en omslagsfärg i portrött. Pappret är av hög kvalitet med en vikt på 120 gram per kvadratmeter.

Artikelnr: 10623500243342676 Kategorier: , ,

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Port Red Dotted är en högkvalitativ anteckningsbok som är idealisk för både professionellt och personligt bruk. Den har en hållbar hård pärm i en distinkt portröd färg som ger en elegant och sofistikerad look. Anteckningsboken är i A5-storlek (210 x 145 mm), vilket gör den lätt att bära med sig samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivyta.

Denna modell har 120 grams papper, vilket är tjockare än standard och lämpar sig väl för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och markörer, utan att bläcket blöder igenom sidorna. Papprets höga kvalitet säkerställer också att sidorna har en slät yta som är behaglig att skriva på.

Sidorna är prickade, vilket ger en subtil vägledning för skrivande och tecknande utan att vara lika dominerande som linjerade eller rutade sidor. Detta gör anteckningsboken mångsidig och lämplig för allt från textanteckningar till bullet journaling och skissande.

Leuchtturm1917 Notebook innehåller 251 numrerade sidor, vilket ger gott om utrymme för långvarig användning. Den har också flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen, inklusive en innehållsförteckning som kan fyllas i för enkel organisering och två märkband som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor.

För att hålla dina anteckningar säkra har anteckningsboken en elastisk stängningsrem som håller locket stängt när den inte används. Dessutom finns det en expanderbar ficka på insidan av bakre pärmen för att förvara lösa papper och dokument.

Leuchtturm1917 är känt för sin kvalitet och uppmärksamhet på detaljer, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den har sydda bindningar som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Varje anteckningsbok kommer också med självhäftande etiketter som kan användas för att märka och arkivera anteckningsboken.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Port Red Dotted en premium anteckningsbok som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som värdesätter kvalitet i sitt skrivande och antecknande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Port Red Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *