Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Nordic Blue Dotted

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr295.00.Det nuvarande priset är: kr221.00.

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Nordic Blue Dotted är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor och en omslagsfärg i nordiskt blått. Pappret är 120 gram per kvadratmeter, vilket ger en högkvalitativ skrivyta.

Artikelnr: 10623502077394870

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Nordic Blue Dotted är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och minimalistisk design. Den här modellen har en attraktiv nordisk blå färg på det hårda omslaget, vilket ger den ett distinkt och sofistikerat utseende.

Anteckningsboken är i A5-storlek (210 x 145 mm) vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, men ändå tillräckligt stor för bekväm skrivning och anteckningstagning. Sidorna är prickade, vilket ger en subtil guide för skrivning och teckning utan att vara lika påträngande som linjerade eller rutade sidor. Denna punktlayout är idealisk för bullet journaling, skissande, eller för dem som föredrar en mer flexibel sida för att organisera sina tankar och idéer.

Pappret i Leuchtturm1917 anteckningsboken är av hög kvalitet med en vikt på 120 gram per kvadratmeter. Detta tjockare papper är särskilt lämpligt för användning med bläckpennor och andra pennor som kan blöda genom tunnare papper, eftersom det minskar genomslag och gör att bläcket inte blöder igenom till andra sidan.

Anteckningsboken innehåller 251 numrerade sidor, vilket ger användaren möjlighet att skapa ett index och organisera innehållet effektivt. Det finns också två märkband som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt. En expanderbar ficka på insidan av baksidan ger ytterligare utrymme för att förvara lösa papper och anteckningar.

Leuchtturm1917 har också tänkt på hållbarheten och användarvänligheten i sin design. Anteckningsboken har en elastisk stängningsrem som håller omslaget stängt när den inte används, och en robust trådbunden bindning som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivning och läsning.

För att ytterligare anpassa användarupplevelsen inkluderar Leuchtturm1917 klistermärken för märkning och arkivering, vilket gör det enkelt att identifiera och organisera olika anteckningsböcker över tid.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Nordic Blue Dotted en elegant och praktisk anteckningsbok som är perfekt för professionella, studenter, konstnärer och alla som uppskattar kvalitet och stil i sin skrivupplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Nordic Blue Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *