Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Black Ruled

Beställ nu!

kr295.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 är en anteckningsbok med svart omslag och linjerade sidor. Pappret är 120 gram per kvadratmeter, vilket ger en högkvalitativ skrivyta.

Artikelnr: 10623500405188751 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Black Ruled är en högkvalitativ anteckningsbok som är idealisk för både professionellt och personligt bruk. Den har en hård pärm klädd i svart, slät konstläder som ger en elegant och sofistikerad look. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den lätt att bära med sig samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivyta.

Boken innehåller 251 numrerade sidor av 120 grams papper, vilket är tjockare än standard och lämpar sig väl för användning med bläckpennor och andra pennor som kan blöda igenom tunnare papper. Sidorna är linjerade, vilket hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad. Linjeringen är diskret för att inte störa, men tillräckligt tydlig för att vara en effektiv guide.

Leuchtturm1917 har utrustat denna anteckningsbok med flera funktioner som gör den användarvänlig och funktionell. Den har en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns det två märkband i olika färger som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt. En expanderbar ficka på insidan av bakre pärm ger utrymme för lösa papper och anteckningar.

Anteckningsboken har också en titel- och ryggetikett för enkel arkivering samt en rad sidor för innehållsförteckning som gör det enkelt att organisera och hitta anteckningar. Sidorna är sydda, vilket ger en hållbar bindning som tillåter boken att ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Leuchtturm1917 är kända för sin kvalitet och uppmärksamhet på detaljer, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den är designad för att vara en pålitlig följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och organisation i sitt skrivande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Black Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *