Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Black Plain

Beställ nu!

kr236.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Black Plain är en anteckningsbok i A5-format med slät, svart omslag och 120 grams papperskvalitet. Den har blanka sidor och är designad för skrivning och teckning.

Artikelnr: 10623501137959271 Kategori:

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Black Plain är en högkvalitativ anteckningsbok som är idealisk för både professionellt och personligt bruk. Den har en elegant svart hård pärm som ger en sofistikerad och diskret look. Anteckningsboken är i A5-storlek (210 x 145 mm) vilket gör den lätt att bära med sig samtidigt som den erbjuder tillräckligt med utrymme för anteckningar, skisser och idéer.

Boken innehåller 120 gram/m² papper, vilket är tjockare än standard och ger en lyxig känsla samt minskar risken för bläckgenomträngning, vilket gör den lämplig för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och markörer. Sidorna är släta och olinjerade (plain), vilket ger användaren friheten att skriva, rita eller skissa utan begränsningar.

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Black Plain har 251 numrerade sidor, vilket underlättar organisering och hänvisning till tidigare anteckningar. Den har också en innehållsförteckning i början som kan fyllas i för att snabbt hitta specifika anteckningar. Två märkband i olika färger hjälper användaren att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt.

Anteckningsboken är utrustad med en elastisk stängningsrem som håller boken stängd och skyddad när den inte används. Dessutom finns det en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument. En uppsättning självhäftande etiketter medföljer för att märka och arkivera boken.

Leuchtturm1917 är känt för sin kvalitet och uppmärksamhet på detaljer, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den är sydd och limmad för extra hållbarhet och kan öppnas platt, vilket gör det enkelt att skriva på alla sidor. Pappret är syrafritt och av hög kvalitet, vilket säkerställer att dina anteckningar bevaras över tid.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Black Plain en premium anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med stil och är en pålitlig följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och organisation i sitt skrivande och antecknande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Black Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *