, ,

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Black Dotted

Beställ nu!

kr295.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Black Dotted är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor och 120 grams papper. Den har en svart hård pärm och är populär för bullet journaling och anteckningar.

Artikelnr: 10623500120576255 Kategorier: , ,

Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Black Dotted är en högkvalitativ anteckningsbok som är idealisk för både professionellt och personligt bruk. Den har en hård pärm klädd i svart, slät konstläder som ger en elegant och sofistikerad look. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den lätt att bära med sig samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivyta.

Boken innehåller 251 numrerade sidor av 120 grams papper, vilket är tjockare än standard och lämpar sig väl för användning med bläckpennor och andra pennor som kan blöda igenom tunnare papper. Papprets kvalitet minskar genomblödning och ger en slät yta för skrivning och teckning. Sidorna är prickade, vilket ger en subtil guide för att skriva rakt eller skapa listor och diagram utan att störa den visuella renheten på sidan.

Leuchtturm1917 har utrustat denna anteckningsbok med flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen. Den har en innehållsförteckning i början av boken för att organisera och snabbt hitta anteckningar. Varje sida är numrerad, vilket underlättar hänvisning och indexering. Det finns också två märkband i olika färger som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor eller avsnitt.

Anteckningsboken har en elastisk stängningsrem som håller boken stängd och skyddad när den inte används. En expanderbar ficka på insidan av bakre pärm ger utrymme för lösa papper och anteckningar. Dessutom medföljer klistermärken för märkning och arkivering, vilket gör det enkelt att organisera anteckningsböcker över tid.

Leuchtturm1917 är kända för sin kvalitet och uppmärksamhet på detaljer, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den är sydd och limmad för att säkerställa hållbarhet och att den kan ligga platt när den är öppen, vilket gör det bekvämt att skriva på båda sidor av pappret.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Black Dotted en premium anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med stil. Den är perfekt för alla som värdesätter kvalitet och organisation, oavsett om det är för arbete, studier eller personliga projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 120g Black Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *