Leuchtturm1917 Muted Colors A5 Medium Sage Plain

Beställ nu!

kr279.00

Leuchtturm1917 Muted Colors A5 Medium Sage Plain är en anteckningsbok i A5-storlek med olinjerade sidor. Den har en salviagrön omslag och tillhör serien med dämpade färger från Leuchtturm1917.

Artikelnr: 10623501564060166

Leuchtturm1917 Muted Colors A5 Medium Sage Plain är en anteckningsbok av hög kvalitet som tillhör Leuchtturm1917:s serie av anteckningsböcker med dämpade färger. Denna specifika modell har en lugnande, mjuk grön nyans som kallas ”Sage” och är en del av den dämpade färgkollektionen som erbjuder ett alternativ till de mer traditionella och ljusa färgerna.

Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den till en bekväm och portabel storlek för daglig användning. Den har måtten 145 x 210 mm, vilket är en standardstorlek för medium anteckningsböcker och passar bra i de flesta väskor och ryggsäckar.

Omslaget är tillverkat av ett hårt och robust omslagsmaterial som ger en stabil skrivyta och skyddar sidorna inuti. Den har en slät yta som ger en behaglig känsla vid beröring och är samtidigt hållbar nog att stå emot slitage från daglig användning.

Inuti innehåller Leuchtturm1917 Muted Colors A5 Medium Sage Plain anteckningsbok 80 g/m² papper, vilket är tjockt nog att förhindra bläckgenomträngning och ger en smidig skrivupplevelse. Anteckningsboken har 251 numrerade sidor av slätt, olinjerat papper, vilket gör den idealisk för teckning, skissning eller skrivning utan begränsningar av linjer eller rutnät.

Boken har flera funktioner som är typiska för Leuchtturm1917, inklusive en innehållsförteckning i början för att organisera anteckningar, två märkband för att hålla reda på viktiga sidor, och en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns det en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.

Leuchtturm1917 Muted Colors A5 Medium Sage Plain har också en titel- och ryggetikett för enkel arkivering samt en trådbunden bindning som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Denna anteckningsbok är perfekt för professionella, studenter, konstnärer och alla som uppskattar enkelhet och funktionalitet i kombination med elegant design.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Muted Colors A5 Medium Sage Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *