Leuchtturm1917 Metallic Edition A5 Medium Silver Dotted

Beställ nu!

kr279.00

Leuchtturm1917 Metallic Edition A5 Medium Silver Dotted är en anteckningsbok i A5-format med en metallisk silverfärgad omslag och prickade sidor. Den är designad för bullet journaling, skissande eller anteckningar och har högkvalitativt papper.

Artikelnr: 10623501867560751

Leuchtturm1917 Metallic Edition A5 Medium Silver Dotted är en elegant och funktionell anteckningsbok som kombinerar klassisk design med moderna detaljer. Denna version har en iögonfallande metallisk silverfärgad omslag som ger en lyxig känsla och gör den till en stilfull accessoar för alla som uppskattar god design och kvalitet.

Anteckningsboken är i A5-storlek (145 x 210 mm) vilket gör den tillräckligt stor för att rymma omfattande anteckningar men ändå kompakt nog för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck. Omslaget är hårt och robust, vilket skyddar sidorna inuti och ger en stabil skrivyta.

Inuti boken finns 251 numrerade sidor av högkvalitativt, syrafritt papper med en vikt på 80 g/m². Pappret är tåligt och har minimal genomblödning och genomskinlighet, vilket gör det lämpligt för en mängd olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och fineliners.

Sidorna är prickade, vilket ger en subtil guide för skrivning och teckning utan att vara lika dominerande som linjerade eller rutade sidor. Detta gör anteckningsboken idealisk för bullet journaling, skissande, eller för dem som föredrar en mer flexibel sida för att organisera sina tankar och idéer.

Leuchtturm1917 Metallic Edition har flera funktioner som gör den praktisk och användarvänlig. Den inkluderar två märkband i olika färger för att enkelt kunna hålla reda på viktiga sidor. En expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget ger utrymme för lösa papper och anteckningar. Dessutom finns det en etikettark för arkivering och märkning av anteckningsboken.

Anteckningsboken har även Leuchtturm1917:s karaktäristiska detaljer som öppningsbara sidor och en innehållsförteckning som kan fyllas i för att organisera anteckningarna. Den har också en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används.

Sammanfattningsvis är Leuchtturm1917 Metallic Edition A5 Medium Silver Dotted en högkvalitativ, mångsidig och stilfull anteckningsbok som passar för professionellt bruk, kreativa projekt eller personlig journaling.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Metallic Edition A5 Medium Silver Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *