Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Planner Hardcover A6 Black

Beställ nu!

kr229.00

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en veckoplanerare i A6-format med hårt omslag och svart färg. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under år 2024 samt extra sidor för anteckningar.

Artikelnr: 10623502098693108 Kategori:

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Planner Hardcover A6 Black är en kompakt och hållbar veckoplanerare designad för att hjälpa användare att organisera sina dagliga aktiviteter och uppgifter. Med dess A6-storlek (105 x 148 mm) är den lätt att bära med sig i en handväska eller ryggsäck, vilket gör den idealisk för personer på språng.

Omslaget på denna kalender är tillverkat av ett hårt och robust svart omslag som skyddar sidorna inuti och ger en elegant och professionell look. Den svarta färgen ger en klassisk och tidlös design, vilket gör den lämplig för både personligt och professionellt bruk.

Inuti kalendern finns en veckouppslag layout där varje vecka är organiserad över två sidor. På vänster sida finns dagarna måndag till och med torsdag, medan fredag, lördag och söndag delar på höger sida, vilket ger användaren en överskådlig vy över hela veckan. Varje dag har tillräckligt med utrymme för anteckningar och uppgifter, vilket gör det enkelt att hålla koll på möten, deadlines och andra viktiga händelser.

Kalendern innehåller också användbara funktioner som en årsöversikt, internationella helgdagar, faserna av månen, och en projektplanerare. Dessutom finns det flera sidor för anteckningar i slutet av kalendern, vilket är perfekt för att skriva ner idéer eller viktiga noteringar.

Pappret i Leuchtturm1917 kalendern är av hög kvalitet, vilket minskar risken för bläckgenomträngning och gör det möjligt att använda olika skrivinstrument. Kalendern har också Leuchtturm1917:s karaktäristiska detaljer som två märkband, en elastisk stängningsrem och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och kvitton.

Kalendern är trådbunden, vilket gör att den ligger platt när den är öppen, och den har rundade hörn för att minska slitage och göra den mer hållbar. Dessutom har varje sida paginering, vilket underlättar navigering och organisation.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Planner Hardcover A6 Black är en idealisk följeslagare för alla som söker en pålitlig och stilfull metod för att hålla ordning på sitt hektiska liv.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Weekly Planner Hardcover A6 Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *